>

Pool Tiger

Begrijpen in 4 stappen


Pool Tiger waterzuivering : Het Concept


Hoe werkt de Pool Tiger ?

 

De Tiger pool geneest en voorkomt groen water in het zwembad en de spa

De werking is te vergelijken met een UV-lamp in combinatie met een vlokmiddel.

De Pool Tiger is een uiterst eenvoudig hulpmiddel voor het zuiveren van water. Door het instrument stroomt water, waarbij cavitatie ontstaat. Dit proces doodt bacteriën, algen en vlokt onzuiverheden uit.

Texto de Odoo y bloque de imagen
Imagen de Odoo y bloque de texto

Terwijl het water door de cavitatie-unit van de Pool Tiger stroomt, ontstaan ​​kleine gebieden met een zo lage druk dat het water in deze gebieden kookt en er gasbellen ontstaan. Deze bubbels imploderen, waardoor de lokale temperatuur stijgt tot 185°C en virussen, bacteriën en algen worden gedood. Er worden negatief geladen deeltjes gevormd, wat de agglomeratie van kleine zwevende deeltjes bevordert zodat ze kunnen worden uitgefilterd.

De Pool Tiger Praktisch

Sluit de Pool Tiger in de retourleiding aan op een filterpomp van 6-14 m3/h (350W -1000W = 0,5pK -1,3 pK). Als je een grotere filterpomp hebt, installeer dan een bypass.

Stel de pH in op 7,2-7,6 en chloor op 0,5-1ppm en circuleer en filter het water gedurende 72 uur.

Het water wordt geleidelijk helder doordat de Pool Tiger algen, bacteriën en virussen doodt en zwevende deeltjes bij mekaar doet vlokken.  
Texto de Odoo y bloque de imagen

Voordelen van waterzuivering via Pool Tiger

Voeg ook een goede subtitel toe

Imagen de Odoo y bloque de texto

Besparingen en ecologie:

De Pooltijger werkt op bestaande circulatie: geen extra stroom nodig. Het doodt bacteriën, algen en virussen met minder chemicaliën.

Efficiënt:
Geneest en voorkomt groen water in het zwembad en de spa. Verwijdert zwevende deeltjes en helderheid van het water. Geen onderhoud of reserveonderdelen nodig - 5 jaar garantie.
Hulp nodig ?

Praat met onze experten